Η εταιρεία μας, ο σκοπός μας.

Η KAPPA EUROPE είναι παράρτημα της KAPPA ENGINEERING PVT LTD του Νο 1. κατασκευαστή και εξαγωγέα μηχανημάτων άντλησης και εφαρμογής επιχρισμάτων και υλικών δαπέδων της Ινδίας.

Τα προϊόντα της KAPPA κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας των μηχανημάτων.

Η KAPPA έχει επενδύσει σημαντικά στο σχεδιασμό, την έρευνα και την εξέλιξη των μηχανημάτων της και σε εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας για τις γραμμές παραγωγής της.

Η κατασκευή όλων των μηχανημάτων της KAPPA γίνεται εξ ολοκλήρου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της KAPPA, το οποίο είναι σημαντικό για τον απόλυτο έλεγχο της ποιότητας όλων των εξαρτημάτων.

Τα τμήματα σχεδιασμού, εξέλιξης και παραγωγής των μηχανημάτων είναι στελεχωμένα με υψηλής τεχνικής εκπαίδευσης μηχανολόγους και τεχνικούς οι οποίοι έχουν τεράστια προηγούμενη πείρα σε γνωστές εταιρείες της βαριάς βιομηχανίας της Ινδίας στους τομείς της αεροναυπηγικής, της αυτοκινητοβιομηχανίας και των ναυπηγείων του Ασιατικού γίγαντα.

Για τη συναρμολόγηση των μηχανημάτων της KAPPA χρησιμοποιούνται μηχανικά μέρη γνωστών Ευρωπαϊκών, Ιαπωνικών και Αμερικανικών οίκων όπως JCB, KOHLER, Motovario, Bonfiglioli, Ingersoll Rand, Gardner Denver, YASKAWA, Mitsubishi κ.α.

Το αποτέλεσμα αυτής της παραγωγικής διαδικασίας είναι αξιόπιστα, σωστά μελετημένα και παραγωγικά μηχανήματα που υπηρετούν τις ανάγκες των σύγχρονων κατασκευαστών και εργολάβων.

Η KAPPA πριν την αγορά προσφέρει σωστή ενημέρωση στους πελάτες της και συμβουλές για την σωστή επιλογή των μηχανημάτων ανάλογα με τα υλικά και τις εφαρμογές των επιμέρους πελατών.

 

Μετά την πώληση η KAPPA διαθέτει έμπειρους μηχανικούς για την εκπαίδευση των χειριστών των μηχανημάτων και για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για τις σύγχρονες τεχνολογίες επιχρίσματος, με σκοπό την εκμετάλλευση των δυνατοτήτων των μηχανημάτων σε υψηλό επίπεδο.

Η εταιρείας μας διατηρεί πάντα μεγάλο απόθεμα ανταλλακτικών τα οποία τα διαθέτει στους πελάτες της στις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς, απώτερος σκοπός της πολιτικής μας που μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση, είναι οι πελάτες μας να χρησιμοποιούν διαρκώς τα μηχανήματα που έχουν επενδύσει και το κόστος των ανταλλακτικών δεν πρέπει να είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας.

Για την εξυπηρέτηση των πελατών μετά την πώληση η KAPPA έχει καταρτίσει ένα πρόγραμμα τεχνικής υποστήριξης και service και διαθέτει πλήρης καταλόγους των εξαρτημάτων των μηχανημάτων για την εύκολη και ακριβή παραγγελία των ανταλλακτικών τους.

 
KAPPA revocadoras

Χώρες που τα μηχανήματα της KAPPA εξάγονται.

Η KAPPA είναι ο ταχέως αναπτυσσόμενος κατασκευαστής μηχανημάτων σοβά και τσιμεντοκονίας, η λίστα με τις χώρες εξαγωγής των προιόντων της KAPPA διαρκώς αυξάνεται.