Πρόσμικτα σοβά  

Η KAPPA με την πολύχρονη εμπειρία της, που απέκτησε μέσα από τις εκατοντάδες εγκαταστάσεις μηχανημάτων σε πολλές χώρες, σε διαφορετικές συνθήκες και με μια πληθώρα τοπικών υλικών δόμησης, εξέλιξε μία σειρά προσμίκτων για την ποιοτική βελτίωση των επιχρισμάτων με βάση το τσιμέντο και τον γύψο, για εφαρμογή με μηχάνημα ή με το χέρι, με την εμπορική ονομασία SPRAY PLAST

Η δημιουργία των προσμίκτων ολοκληρώθηκε μέσω της διαδραστικότητας με τους πελάτες μας, που με την παροχή των πολύτιμων πληροφοριών από την εμπειρία τους, έδωσαν ένα μεγάλο πλεονέκτημα τεχνογνωσίας στην KAPPA, που με αυτόν τον τρόπο δημιούργησε τα πλεόν κατάλληλα και ειδικά πρόσμικτα για τις εφαρμογές σοβά με μηχανή ή με το χέρι.

Τα πρόσμικτα SPRAY PLAST είναι πολύ συμπυκνωμένα, μία μικρή ποσότητα τους αρκεί για τη βελτίωση των ιδιοτήτων των επιχρισμάτων, κάνοντας τα πρόσμικτα εξαιρετικά οικονομικά.

 

Τα πρόσμικτα της σειράς SPRAY PLAST βελτιώνουν τα χαμηλού κόστους παραδοσιακά υλικά προσδίδοντας τους ιδιότητες και δυνατότητες άντλησης και εφαρμογής παρόμοιες με τα πολύ ακριβότερα έτοιμα υλικά σε σακιά.

Σημαντικά πλεονεκτήματα των πρόσμικτων SPRAY PLAST.

 

  • Έχουν εξελιχθεί για τη χρησιμοποίηση τους σε εφαρμογές με μηχανή από έναν κατασκευαστή μηχανών σοβά.

  • Διαρκής εξέλιξη τους στους χώρους εφαρμογής, τους σε συνεργασία με τους τελικούς χρήστες τους.

  • Αντικαθιστούν πλήρως τον ασβέστη.

 

  • Είναι συμπυκνωμένα και εξαιρετικά οικονομικά.

 

  • Τα παραδοσιακά υλικά αποκτούν ιδιότητες παρόμοιες με αυτές των ακριβότερων έτοιμων υλικών σε σακιά.

  • Είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον και προς τους χρήστες. (Συνιστάται η προσεκτική μελέτη του πιστοποιητικού msds).

 
 

Πρόσμικτα για τσιμεντοσοβάδες

Το SPRAY PLAST CLASSIC είναι το πιο δημοφιλές πρόσμικτο της σειράς, για σοβάδες με βάση το τσιμέντο.

Προσφέρει εξαιρετική εργασιμότητα και ευκολία στο στρώσιμο του επιχρίσματος, μείωση της απαιτούμενης ποσότητας νερού, ελαχιστοποίηση του διαχωρισμού των συστατικών του επιχρίσματος κατά τη διάρκεια της άντλησης και προσδίδει βελτιωμένες ιδιότητες στις τελικές επιφάνειες. 

 

Η ανάμιξη του SPRAY PLAST CLASSIC με το νερό, την άμμο και το τσιμέντο γίνεται μέσα στους αναμικτήρες των μηχανημάτων όπως της PS 3000 και της PS 180.

Το SPRAY PLAST CLASSIC PREMIUM F έχει την ίδια σύσταση και ιδιότητες με το  SPRAY PLAST PREMIUM με την προσθήκη ινών PP για την αυξημένη αντοχή του σοβά στις ρωγμές.

To SPRAY PLAST VOLUME είναι ένα πρόσμικτο για τη μειώση της συρρίκνωσης του φρέσκου σοβα κατά τη διάρκεια της σκληρυνσής, που μπορεί να προκαλέσει μικρορωγμές.

Σημαντική μείωση των μικρορογμών επιτελείται μετά και την πάροδο 6 ή 12 μηνών από την εφαρμογή του επιχρίσματος. 

Το SPRAY PLAST CLASSIC F έχει την ίδια σύσταση και ιδιότητες με το  SPRAY PLAST CLASSIC με την προσθήκη ινών PP για την αυξημένη αντοχή του σοβά στις ρωγμές.

Το SPRAY PLAST S χρησιμοποιείται όταν απαιτείται μεγαλύτερη αντοχή  μετά την περίοδο ωρίμανσης του σοβά.

 

Η σύσταση του βασίζεται στο SPRAY PLAST CLASSIC προσφέροντας παρόμοιες ιδιότητες αλλά με την προσθήκη ακρυλικών ρυτίνων για αυξημένη αντοχή στη συμπίεση και στην κάμψη του σοβά. 

Με προηγμένη σύσταση το Fysalis M είναι αεροποιητής για σοβάδες και άλλα υλικά τσιμέντου και χρησιμοποιείται όταν περισσότερος όγκος φυσσαλίδων αέρα απαιτείται.

 

Χάρη στην προηγμένη σύνθεση του παράγεται αφρός που σταθεροποιείται κατά τη διάρκεια της άντλησης του υλικού και που διαρκεί πολύ περισσότερο μετά την εφαρμογή του υλικού.

Το SPRAY PLAST PREMIUM έχει ενισχυμένη σύνθεση για πιο απαιτητικές εφαρμογές τσιμεντοσοβά, προσφέροντας περισσότερη εργασιμότητα στο σοβά, μεγαλύτερη μείωση της ποσότητας του νερού, ελαχιστοποιημένο διαχωρισμό των συστατικών του σοβά και προστασία από τις ρωγμές που προέρχονται από την απότομη συρρίκνωση του φρέσκου σοβά.

Το SPRAY PLAST D προσφέρει βελτιωμένες ιδιότητες στο σοβά. όπως το SPRAY PLAST και επιπλέον προστασία από την υγρασία.

Αφρομπετό

Υποκτάστατο ασβέστη

 

Το Fysalis είναι ένας παράγοντας αφρού για την παραγωγή υψηλής ποιότητας αφρομπετού σε διάφορες πυκνότητες.

 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα είδη αφρογεννητριών.

 

Είναι ιδανικό για την παραγωγή αφρομπετού με τις PS 3000 και PS 180 σε συνδιασμό με την αφρογεννήτρια FM 600 και το στατικό αναμίκτη SM 600 της KAPPA.

Το SPRAY PLAST NOLIME αντικαθιστά πλήρως τον ασβέστη που χρησιμοποιείται σε όλα τα υλικά με βάση το τσιμέντο.

Προσφέρει τις ιδιότητες του ασβέστη βελτιωμένες, χωρίς να βλάπτει τα υλκά και τις τελικές επιφάνειες.

Πρόσμικτα ενίσχυσης σοβά και υποστρώματος

Το SPRAY PLAST DESMOS είναι ενισχυτικό σοβά σε μορφή σκόνης το οποίο αυξάνει την αντοχή του σοβά και το βαθμό συγκόλησης του με τις επιφάνειες.

Το DESMOS SBR είναι υγρό για την ενίσχυση του σοβά που αυξάνει την αντοχή του και το βαθμό συγκόλησης του στις επιφάνειες και παράλληλα αυξάνει τη μόνωση του σοβά στο νερό.

KAPPA EUROPE

Στοιχεία επικοινωνίας Ελλάδα:

Ά ΒΙ.ΠΕ. Βόλου - Ν. Μαγνησίας

Οι τιμές δεν περιλλαμβάνουν ΦΠΑ

Πωλήσεις - πληροφορίες:

Τηλέφωνο: 2421 200422

info@kappamachines.com

 

 

KAPPA  PVT LTD

Διεύθυνση 1:

AHMEDABAD,

INDIA

Διεύθυνση 2:

Jigani, Bangalore,

560105, INDIA

Δευτέρα έως Παρασκευή

10:30 πμ to 6:00 μμ

Σάββατο και Κυριακή κλειστά.

 

@2015 by U.C. Clear. Proudly created By KAPPA team

  • Wix Facebook page
  • YouTube Social  Icon
  • Wix Google+ page